Cautare

1739 de rezultate pentru "adevarul de bacau" (3.08 secunde)
(continuare) "Capitalul gigantic al Romaniei este dat de resursele naturale" - Vorbiti, alaturi de multi alti futurologi, de marea criza alimentara si a apei. Dar Chevron foreaza pentru gaze de sist in Dobrogea, unde exista un fluviu subteran de apa dulce, cat Dunarea.
Condamnatii care au primit pedepse cu executare in dosarul privatizarii ICA vor sta in urmatoarele 21 de zile in perioada de carantina, pe durata careia le vor fi studiate comportamentul si personalitatea, iar apoi se va stabili regimul de incarcerare.
Adevarul despre scandalul Blair (Autoare:
Opiniile lui Mircea Hamza pe diverse teme de actualitate din saptamana 24 octombrie - 1 noiembrie 2017 (Autor: ... A inceput procesul de castrare a proiectului de lege prin care ministrul Tudorel Toader modifica legile Justitiei.
In ceea ce priveste prezentul acestei relatii, el a fost descris de catre realizatorii de la BBC:
Social-democratul Mircea Geoana, presedintele Senatului, afirma ca in timp ce unii dintre colegii sai de partid doresc sa-i restrictioneze libertatea de exprimare, el nu se va opri din a spune adevarul despre situatia PSD.
Romania nu scapa cand vrea ea de monitorizarea pe Justitie si anticoruptie, la care e supusa de mai bine de trei ani de Comisia Europeana. Purtatorul de cuvant al CE, Mark Gray, a declarat pentru "Adevarul" ca decizia incetarii Mecanismului de Cooperare si Verificare apartine exclusiv Executivului european.
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a patra parte. ... La varsta de 21 de ani, Mazare era, in scris, cu mult peste nota patetica a ziaristilor din acea epoca.
Tismaneanu - impostor, Cartianu - analfabet Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru Ziare.com, ca infiintarea unui muzeu al comunismului, propus de PDL, inseamna desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, iar ideea ii apartine politologului Vladimir Tismaneanu, sustinuta de campanii ale ziarului "Adevarul", in frunte cu Grigore Cartianu, despre care a spus ca e "analfabet".
USL castiga alegerile de anul viitor. 63% dintre bucuresteni ar alege Uniunea USL continua sa conduca in preferintele romanilor cu 51,7% din voturi, releva un sondaj IMAS pe luna noiembrie, realizat la comanda ziarului "Adevarul".
Adevarul.ro : ... Surse apropiate miscarii au declarat, pentru "Adevarul", ca miscarea isi propune sa dea glas celor aproximativ 60% dintre romani care nu voteaza.
Adevarul: USL a crescut cu 10% in primele zile la guvernare USL a crescut la 59,4% in mai, fata de 48,7% in aprilie, potrivit unui sondaj IMAS, comandat de "Adevarul".
Adevarul: Ponta, primul clasat in topul increderii Premierul Victor Ponta are o cota de incredere de 43,1% in luna mai, fata de 24% in aprilie, potrivit unui sondaj realizat de IMAS la comanda ziarului "Adevarul".
Sorin Rosca Stanescu) Sub aspect juridic, lucrurile sunt la fel de clare cum sunt si din punct de vedere politic.
Fabula "Broasca si scorpionul" descrie perfect una din variantele "realiste" in care scorpionul, chiar daca stie ca se va ineca, nu rezista tentatiei de a intepa broasca ce-l trecea in spinare raul.
Fragmente din articolul scris de prof Ion Coja si publicat pe InfoBrasov.net: ROMANII SUNT ATASATI SINCER DE AMERICA! ... Ne-am fi asteptat sa-i vedem pe americani intrand in relatii de colaborare cu romanii cei mai seriosi, mai onorabili!
Liberalii, striviti intre adevarul istoric si propria lor ipocrizie. ... Se implinesc azi 3 ani de la debarcarea, printr-un vot istoric al Parlamentului, a guvernului de trista amintire, Basescu-Ungureanu si, cu voia Dvs ultimul pe lista, Predoiu.
Horatiu Pepine) Intr-un interviu acordat ziarului Adevarul, presedintele Klaus Iohannis revine asupra unui subiect care creeaza tensiuni puternice in societatea romaneasca: ... Mai mult, imediat dupa alegeri, a anuntat ca va participa pe rand la oficiul religios al fiecarui cult din Romania, ca reverenta fata de traditiile comunitare.
Dupa ce procesul de privatizare a fost anulat, speculatiile au inceput sa curga. ... Speculatiile privind adevaratul motiv pentru care italienii de la Alenia Aeronautica nu au preluat Avioane Craiova SA au inceput sa reapara, dupa ce negocierile de privatizare au esuat.
astazi s-a anuntat oficial, in cadrul unei sedinte la care a participat celebrul miliardar in persoana, ca revista Tango a intrat in posesia trustului de presa Adevarul Holding.
google-analytics.com